Vernieuwde website Stybenex

woensdag 09 juni 2010
ZALTBOMMEL - STYBENEX, de Vereniging van Fabrikanten van EPS–producten heeft een geheel vernieuwde website in de lucht gebracht. Dat was niet alleen wenselijk na de integratie met de fabrikanten van EPS-verpakkingen en technische vormdelen, maar ook om de kennis over EPS-producten ordelijker te presenteren.

Geëxpandeerd polystyreen, kortweg EPS, beter bekend als piepschuimPS-hardschuim of tempex is een van de meest veelzijdige kunststofschuimen. In de bouw (B&U) toegepast als drukvast isolatiemateriaal in vloeren, wanden en daken; als verpakkingsmateriaal zeer nuttig door het hoog schokabsorberend vermogen en in de GWW- sector bekend als licht ophoogmateriaal. Ook voor technische installaties wordt steeds meer EPS gebruikt. Bijna alle Nederlandse fabrikanten, werkzaam in de productie en marketing van EPS in “bouw”en “verpakkingen” zijn nu in één organisatie naar buiten toe vertegenwoordigd.

Op de vernieuwde website (www.stybenex.nl) is ruim plaats ingeruimd voor ketenbeheer en recycling, duurzaam inkopen en technische gegevens. Alle brochures en achterliggende rapporten zijn vanaf de website te downloaden. Stybenex staat als kenniscentrum over EPS voor mondeling contact ter beschikking.