Vacature Projectleider Research & Development

Synprodo bv in Wijchen is dé expert op het gebied van verpakkingen, industriële producten, producten voor de klimaatbeheersingssector, de foodsector, de tuinbouw en de farmaceutische industrie. Het bedrijf maakt deel uit van de Synbra Holding, een dynamische internationale organisatie met circa 800 medewerkers. Wij zijn een solide maar tegelijkertijd trendsettend bedrijf met een informele en collegiale cultuur. Onze focus ligt op innovatie en productontwikkeling, mede daarom willen wij ons R&D-team verder uitbreiden.

Wij zijn op zoek naar een:

Projectleider Research & Development

De functie:
De projectleider ‘vertaalt’ als creatieve productontwikkelaar marktwensen naar technisch haalbare en economisch succesvolle concepten. Hij/zij is van A tot Z verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van productontwikkelingsprojecten. Dit in samenwerking met collega’s van commercie, productie en de technische dienst. Daarnaast is hij/zij bovenal in staat om, in samenwerking met klanten, leveranciers en andere partijen, projecten op te starten en zelfstandig uit te werken, die leiden tot baanbrekende innovaties.

Profielschets:
• Technisch bedrijfskundige of werktuigbouwkundige op hbo-niveau met meerdere jaren ervaring
• Ervaring met 3D-pakketten (Inventor)
• Bij voorkeur ervaring met CNC-gestuurde machines (VBA is een pré)
• Initiatiefrijk, enthousiast en een gedreven hands-on teamplayer
• Vastberaden en oplossingsgericht werkend
• Analytisch vermogen
• Goede communicatieve vaardigheden
• Projectmatig kunnen werken (dus geen 9-tot-5-mentaliteit)

De projectleider rapporteert aan de manager R&D.

Wat heeft Synprodo te bieden?
Je komt te werken bij een solide, innovatieve en toonaangevende onderneming waar je de ruimte krijgt je technische creativiteit te etaleren. De doelstelling om samen met je collega’s meerdere klant-specifieke producten te ontwikkelen en productinnovaties door te voeren, zorgen ervoor dat de functie zeer afwisselend blijft. Daar waar nodig ontvang je op informele en collegiale wijze een goede support van andere afdelingen. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze functie?
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maurice Prudon (manager R&D), telefoon 024-6491649.

Stuur je sollicitatie bij voorkeur per e-mail aan working@synprodo.nl of per post aan Synprodo BV, Postbus 3, 6600 AA Wijchen, t.a.v. afdeling personeelszaken.