BEWi Synbra Group
EPP flower pots; available in 3 models & 3 sizes per model

Geëxpandeerd kunststof wordt toegepast als technisch onderdeel van een product, in verpakkingscombinaties of als verpakking op zichzelf. De hoge mate van energieabsorptie en de vrijheid van vormgeving maken geëxpandeerde kunststoffen uitermate geschikt als transportbuffer voor fragiele producten. Ladingdragers, inserts, profielen en custom-made buffers beschermen uw producten wanneer deze onderweg zijn naar hun eindbestemming. Synprodo bv kan hierbij beschikken over een breed assortiment van toepasbare kunststoffen (airpop®EPP en special foams).

Grote gerenommeerde producenten zijn u voorgegaan in hun keuze voor ons bedrijf en onze totaaloplossingen. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat de geleverde producten naadloos passen in het desbetreffende logistieke systeem, of het nu gaat om “just in time”, “kanban”, “VMI”of “EDI”.

 

Case Retail - Bloempotten en plantenbakken 
airpop® en EPP lenen zich niet alleen voor industriële toepassingen. Dankzij verschillende innovatieve oppervlaktetechnieken wordt het materiaal steeds breder inzetbaar; dus ook voor consumentenartikelen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn bloempotten en plantenbakken: Robuust, waterdicht en toch vederlicht. Natuurlijk in alle denkbare kleuren, formaten en vormen te produceren en zowel geschikt voor binnen als buiten.