Innoveren door samen te werken, dat is waar Synprodo voor staat.

Grondstoffen produceren doen we zelf; de toepassingen ervan vormgeven doen we met onze klanten en leveranciers. Synprodo laat zich graag uitdagen – ook door jou! Elkaar inspireren en fors investeren in research and development, daar draait het bij ons om. Het resultaat? Jouw vraag inspireert ons; onze oplossing inspireert jou.

'The sky is the limit'
De expertises van Synprodo strekken zich uit over allerlei toepassingsgebieden. Van retailproducten en foamverpakkingen naar producten voor de klimaatbeheersingssector. De tuinbouw, auto-industrie, foodsector en farmaceutische industrie: ze komen allemaal bij ons aan bod. Zo ontwikkelen we de ene dag een milieuvriendelijke surfplank; de volgende dag zijn we bezig met een slimme isolerende behuizing voor boilers. Daarnaast zijn onze R&D-afdelingen altijd te porren voor maatwerk: we kijken graag met je mee naar mogelijkheden.

Met meer dan 65 jaar aan ervaring kunnen we onze klanten telkens weer verrassen met innovatieve oplossingen. Naast onze professionele R&D-afdelingen is het ook dankzij de modernste designfaciliteiten en ons ultramoderne machinepark dat wij vrijwel elke wens kunnen vertalen naar een perfect passend product. Hierbij hanteren we, zoals van een leverancier van ons kaliber verwacht mag worden, de allerhoogste kwaliteitsnormen. 

Internationale connecties
Synprodo is sinds 2018 onderdeel van de BEWI Group, een van de meest toonaangevende leveranciers op het gebied van verpakkingen, componenten en isolatieoplossingen. Het hoofdkantoor van de holding bevindt zich in Solna, Zweden, maar de BEWI Group is actief op bijna 40 locaties binnen Europa en heeft in totaal meer dan 1.400 werknemers, waarvan ongeveer 125 werkzaam zijn bij Synprodo in Wijchen en ongeveer 50 bij Synprodo Besto in Zwartsluis. 

Onze toewijding aan een circulaire economie
De toewijding binnen de gehele groep aan duurzaamheid is geïntegreerd in de hele keten: van de productie van grondstoffen en eindproducten tot aan de recycling van gebruikte producten. Geleid door de BEWI-visie om mensen en goederen te beschermen voor een beter dagelijks leven, nemen we onze verantwoordelijkheid en passen we ons bedrijf aan aan de verwachtingen van morgen. Zo leiden we de verandering naar een circulaire economie.

Lees hier meer over onze duurzaamheidsbeloften.