Bouw & Isolatie

Synprodo is van alle markten thuis. Onze expertise strekt zich uit over vele toepassingsgebieden, en met meer dan 65 jaar aan ervaring zijn er nog maar weinig uitdagingen waar we zelf niet uit komen. We zijn er echter ook van overtuigd dat je niet alles zelf hoeft te doen. De snelste weg naar innovatie is tenslotte door samen te werken en verschillende expertises samen te brengen.

Daarom stellen we graag ons zusterbedrijf IsoBouw aan u voor. IsoBouw staat voor Innovatie in Isolatie. Met EPS als basismateriaal voor isolerende bouwproducten zetten zij al jaren de trend in efficiënt en duurzaam bouwen.

Het bedenken en leveren van vernieuwende en kwalitatief hoogstaande EPS-isolatiesystemen voor de bouwsector is hun belangrijkste missie. Het doel: Met onderscheidende en circulaire producten toegevoegde waarde creëren en daarmee een bijdrage leveren:

  • In het succes van de vakhandel, voorschrijvers, aannemers en dakdekkers.
  • In de verhoging van het wooncomfort voor opdrachtgevers/eindgebruikers. 

Dankzij innovatieve grondstof- en productontwikkelingen, procesverbeteringen en het versterken van het dienstenpakket bieden zij hun afnemers meer kwaliteit, meer zekerheid, meer gemak en grotere kostenreducties. IsoBouw is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.  

Bent u aannemer, dakdekker, architect, handelaar, particulier of een woningbouwcorporatie? Onze collega's bij IsoBouw voorzien u graag van advies.