Wij geven vorm aan nieuwe ideeën
Synprodo bv in Wijchen is dé expert op het gebied van verpakkingen, retail producten, producten voor de klimaatbeheersings­sector, de foodsectorde tuinbouw en de farmaceutische industrie. Als meest ervaren leverancier in West-Europa kunnen wij onze klanten telkens weer te verrassen met innovatieve oplossingen. Dankzij de modernste designfaciliteiten, een ultramodern machinepark en meerdere professionele R&D afdelingen kunnen wij vrijwel elke wens vertalen in een perfect passend product. Zoals u van een leverancier van ons kaliber mag verwachten, hanteren wij hierbij de allerhoogste kwaliteitsnormen.

Exclusieve en unieke grondstoffen
Om nieuwe ideeën vorm te geven, gebruiken wij onder andere de kunststofmaterialen Airpop® (EPS) (geëxpandeerd polystyreen) en EPP (geëxpandeerd polypropyleen). Dit zijn grondstoffen met ongekende mogelijkheden en ongeëvenaarde producteigenschappen. Uniek is dat wij deze grondstoffen zelf produceren. Dit geeft u en ons de zekerheid dat de kwaliteit constant hoog en de beschikbaarheid gegarandeerd is.

De groeiende wereld van Synprodo
Synprodo is actief op velerlei gebieden. Van verpakkingen voor allerlei verschillende producten tot behuizingen van boilers, van trays voor de tuinbouwsector tot hoofdsteunen van auto’s en van isolatiemateriaal voor de bouwsector tot elektronica verpakkingen. Tot onze klantenkring behoren veel A-merken, maar ook kleinere bedrijven waarderen onze professionele ondersteuning en creativiteit. De toepassingsgebieden van Airpop® (EPS) en EPP worden steeds breder en omvangrijker. Zo kunnen wij dankzij innovatieve oppervlaktebehandelingen onze producten een prachtig functioneel design en een unieke uitstraling geven. Daarmee kunnen deze producten een uitstekende vervanger zijn van traditionele behuizingen, zoals bijvoorbeeld metaal.

Een goed voorbeeld van de onbegrensde mogelijkheden is de ontwikkeling van de complete behuizing van een boiler met EPP. Deze innovatie werd beloond met de ‘Material Engineering Award’. Synprodo is als geen ander in staat om steeds opnieuw met de meest innovatieve en creatieve oplossingen te komen. Dat moet ook wel, want onze klanten verwachten steeds meer van ons. Zij zoeken een partner die aan een half woord genoeg heeft. Een partner die het woord “onmogelijk” niet kent en die bereid is om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Een leverancier die nieuwe ontwikkelingen kan initiëren en uitvoeren. De totale driedimensionale ontwerpvrijheid van Airpop® (EPS) en EPP biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Synprodo zie die mogelijkheden en kan ze ook daadwerkelijk realiseren. Voor u, met u!

Onze visie
De verpakkingsindustrie is een markt waar creativiteit en een hoog kwaliteitsniveau bepalend zijn voor het behalen van succes. Onze klanten verwachten van ons daarom een groot meedenkend vermogen en een professionele ondersteuning, onder andere met vlekkeloze orderafwikkelingen en met verrassende, voordeel biedende producten.

Door onze voortdurende focus op nieuwe technologieën en de ontwikkeling van onderscheidende, prijsconcurrerende en duurzame producten kunnen wij telkens weer aan deze hoge verwachtingen voldoen. Hierbij is een intensieve samenwerking met onze afnemers voor ons van cruciaal belang. Wij geven vorm aan nieuwe ideeën die wij samen met onze klanten bedenken.
Op basis van onze omvangrijke expertise, designfaciliteiten, state of the art machinepark en uitgebreide know-how op het gebied van materiaaltoepassingen en oppervlaktetechnieken willen wij onze hoofdrol in West-Europa handhaven en waar mogelijk verder vergroten. Door steeds opnieuw te innoveren en mee te denken zijn wij in staat om telkens de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.