BEWi Synbra Group
EPS bottom/ lid of the box protects and cools

Ook in de farmaceutische sector bieden de producten van Synprodo maximale bescherming tijdens transport en/of opslag. Het beschermende karakter van airpop® en EPP speelt hierin een belangrijke rol. Met name de isolerende eigenschappen van deze materialen maken onze producten tot het meest geschikte transportmedium binnen de branche. De groeiende wet- en regelgeving rondom het geconditioneerd vervoer (en opslag) van farmaceutische materialen speelt hierbij ook een belangrijke rol.

Uiteraard kunnen wij u ook in deze branche een totaaloplossing bieden. Indien wij u niet uit onze uitgebreide standaardcollectie kunnen bedienen, beschikken wij over een uiterst moderne en geavanceerde R&D-afdeling, die een custom-made oplossing voor uw verpakking kan creëren. We bieden zelfs de mogelijkheid om de totaaloplossing te valideren zodat u er zeker van bent dat de gewenste specificaties ook in de praktijk gerealiseerd worden.

Case Farmacie - Farmaceutische verpakkingen
De farmaceutische industrie stelt, mede door regelgeving, zware eisen aan het verpakkingsmateriaal. airpop® bezit alle eigenschappen om aan deze strenge eisen te voldoen. Zo beschermt airpop® bijvoorbeeld glazen flessen tegen breuk tijdens het transport. en kunnen producten door een perfect maatvaste airpop® verpakking machinaal afgevuld worden. Daarnaast bezit airpop® goede isolerende eigenschappen wat snelle opwarming van de inhoud kan voorkomen en het materiaal ook uitermate geschikt maakt als koelbox. Daarom past men airpop® op grote schaal toe in 'cold chain' oplossingen voor bijvoorbeeld -79ºC droogijszendingen en 2-8 ºC koelzendingen. Het materiaal is ongevoelig voor vocht en blijft in elk klimaat zijn uitstekende eigenschappen behouden, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld karton.