BEWi Synbra Group
EPS seed and seedling tray

airpop®-zaai- en verspeen trays of kweekbakken onderscheiden zich door de innovatieve toepassingen en zijn een belangrijk onderdeel van de huidige teelttechnische opkweekmethoden. Desgewenst kan iedere gewenste maat geproduceerd worden. Door de hoge mate van isolatie is airpop® een perfect medium voor de opkweek en teelt van jong plantmateriaal in de hele wereld. Door de specifieke eigenschappen van airpop® zoals de vormvastheid, maatvoering en gunstige materiaaleigenschappen, is airpop® uitermate geschikt voor de modernste transplant systemen en kweekbakken

De airpop® trays onderscheiden zich door de sterkte en het lage eigen gewicht en vormen daardoor een bijzonder handzaam en betrouwbaar product. Ook het innamesysteem van gebruikte trays, SynTray® genaamd, draagt bij tot het succes van airpop®-trays.

Case Tuinbouw - Tuinbouwtrays
Door de hoge isolatiewaarde (constante temperatuur­huishouding voor de wortels) en de van origine spierwitte kleur (licht bevordert groei) zijn airpop®-zaai- en verspeentrays uitermate geschikt voor de opkweek en teelt van jong plantmateriaal. Vormvast, welhaast ongelimiteerde maatvoering, sterk, licht van gewicht en daardoor dus zeer betrouwbaar en handzaam.

De trays zijn bovendien 100% recyclebaar middels ons eigen unieke ophaalsysteem genaamd SynTray®. In combinatie met onze nieuwste gladde celtechniek kunnen Synprodo trays worden gebruikt met de modernste transplantsystemen.